miercuri, 14 ianuarie 2009

Bucurie si emotii pentru George

La sfarsitul acestei saptamani amicul nostru George Balta participa la o actiune extrem de importanta, pentru el si noi: vizionarea jocului Worcester Warriors – Stejarii Bucuresti.

Toata actiunea este dirijata de Peter Twedie prin invitatia lui Brian Garrett, presedintele lui Kidderminster Rugby Club. In program, pe langa alte manifestari, va fi si lovitura de incepere facuta simbolic de George, de unde si emotii accentuate. Emotiile sunt si pentru ca in ultimul timp, ba o interventie cirurgicala, ba o pneumonie, iar mai recent o viroza, l-au impiedicat de la sarguinta lui in efortul de recuperare. Chiar si asa tot ii da fiori mamei si alor lui cu o senzatie noua in palma, cu un muschiulet care ii face un semn nou etc. Fa Doamne o minune!

Voiajul oferit lui George de englezi este oricum o actiune de la care avem de invatat si noi cum trebuie tratat si participat uman, in comuniune rugbystica, la situatiile ample si complicate de viata de langa noi. Si daca de regula nu avem timp sa intervenim, sau mai usor lasam pe altii, atunci cand poate multumim cerului ca totul (sau aproape totul) este OK cu noi, sa indereptam un gand si pentru mai binele prietenului nostru. Barem atat si, vorbesc foarte serios, este foarte mult: stiti energia pozitiva colectiva exercitata prin concentare spirituala, cu o ruga, un gand puternic afectiv, cu care se spune, se pot determina chiar fenomene tele-chinestezice importante. Si am face mult pentru amicul nostru.

George, noi toti iti tinem pumnii si-ti dorim mult succes in aventura aceasta, sperand ca si echipa noastra iti va da prin jocul ei motive de mandrie. Sa fim realisti: pentru noi este primul joc dupa o luna de repaus, dar daca jucam, daca ne batem in primele 30 minute dela egal la egal sau facem presiune mare pe adversar in ultimile 20 minute si tot ar fi ceva.

Succes George si, retine, suntem tot grupul aproape de tine.

Asteptam sa ne povestesti cum a fost.

Vasile Constantin-Mao

Niciun comentariu: