marți, 28 august 2007

Lui Mihai Vioreanu si celorlalti amici ai rugbyului

Stiam ca o vorba buna anima si mobilizeaza. Am experimentat mult aceasta lege a pedagogiei în practica mea la vârstele tinere. Nu stiam însa ca si la septuagenari poate produce ample emulatii („ravagii”), în plan emotional si optional, de perspectiva.
Iti multumesc mult, tie si tuturor ce stiu sa descifreze un mesaj facut din suflet si din toata fiinta pentru a iubi mai putin platonic si solitar rugbyul nostru.
La rândul meu îi felicit calduros pe toti ceilalti intervenienti de pe site-ul nostru, liber la expresia de constiinta, ce traiesc activ si demn simtirea rugbystica. Remarc readucerea în memorie de catre M.Bucos a memorabilei victorii asupra Frantei din 1976/15-12, cum si celelalte multe si pertinente propuneri, demne de luat în seama.
Ii invit si pe ceilalti sa încerce sa iasa la rampa ajutând cu experienta, cu opinia si cu umarul la îmbogatirea si înfrumusetarea rugbyului nostru.
Legat de elogiul ce-l fac permanent, cu fiecare cuvânt, marilor daruiri si reprezentari a rugbyului românesc, le urez internationalilor nostri ca la apropiata CM sa adune în suflete toata mostenirea marilor înaintasi, pentru gloria rugbyului nostru si definirea lor, ca oameni si ca mari rugbysti
Multumesc din inima tuturor.
Mao

Niciun comentariu: